El model de gestió turística de la Ràpita, cas d’exemple a la II Jornada de Pesca turisme i Turisme pesquer i Aqüícola

Sant Carles de la Ràpita fou invitada a participar en la II Jornada sobre el sector pesquer i Aqüícola organitzada per l’Institut Social de la Marina i el Servei públic d’ocupació, el passat 14 de maig a Tarragona.

En la jornada hi van participar els principals actors implicats  en el desenvolupament del pesca turisme: la Federació Catalana de Confraries de Pescadors, el patronat de turisme de la Diputació de Tarragona, les Estacions Nàutiques de Costa Daurada i Sant Carles de la Ràpita i la Universitat Rovira i Virgili, així com el departament de Pesca de la Generalitat.

Entre les ponències va tenir lloc la presentació del model de gestió turística de l’Estació Nàutica i Oficina de Turisme de Sant Carles de la Ràpita, en la qual es va poder presentar la plataforma de comercialització i gestió público-privada que comporta.

El turisme pesquer i aqüícola té a la Badia dels Alfacs alguns dels seus màxims recursos: les muscleres i les demostracions de pesca artesanal.  Aquests s’han convertit en els últims anys en un dels principals productes turístics de San Carles de la Ràpita i les Terres de l’Ebre.


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<abr. 2020>>
ddddddd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes