L´Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú celebra la Festa del Mar.

Aquest esdeveniment, que ve a ser com Jornades de Portes Obertes, té per objectiu  mostrar als visitants i residents tot el potencial turístic de cada municipi i divulgar els atractius de cada zona.

Amb aquesta celebració les Estacions Nàutiques catalanes donen a conèixer les activitats que s’hi poden fer com ara esports aquàtics però també inclou propostes per dur a terme a terra com itineraris per fer amb bicicleta o a peu.

La Festa del Mar de l´ESTACIÓ NÀUTICA VILANOVA i LA GELTRÚ ofereix un gran ventall d’activitats per totes les edats i condicions físiques que es podran fer a partir de 5€ per persona.  Hi haurà sortides en veler, jocs aquàtics, caiac, paddle surf, rutes en bicicleta o a peu..

Les inscripcions per a les activitats proposades per l’ESTACIÓ NÀUTICA VILANOVA i LA GELTRÚ es podran efectuar en les carpes habilitades enfront de l’Oficina de Turisme, el dissabte i el diumenge (20 i 21 de Juny), de 10 a 19 hores.

L’Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú, constituïda l´any 2001, és una associació d’empresaris del sector turístic que, de forma transversal, inclou a empreses d’activitats nàutiques, turisme actiu i oci, empreses de serveis, de restauració i d’allotjament, així com clubs esportius i altres associacions. Més de 40 socis que s’agrupen i organitzen per tal de portar a terme, de forma conjunta, la promoció i dinamització del destí turístic. Els principals objectius són la comercialització d’activitats i serveis dels associats, la promoció de les mateixes i del destí de forma global, i la representació del sector amb l’administració.

Les 7 Estacions Nàutiques de Catalunya         (VILANOVA i LA GELTRÚ, Roses, l’Estartit, Sant Feliu de Guíxols, Sant Carles de la Ràpita, Costa Daurada i Santa Susanna) ofereixen aquest any  més d’un centenar d’activitats durant la celebració de la Festa del Mar que es durà a terme de l’1 de maig al 10 d’agost.

La primera Festa del Mar de les Estacions Nàutiques catalanes arrencà l’1 de Maig a Sant Feliu de Guíxols i la darrera se celebrarà el 10 d’agost a Santa Susanna.


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<abr. 2020>>
ddddddd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes