Arrenquen les X Jornades «La Poma a la Cuina» de Torroella i l’Estartit amb més restaurants i activitats complementàries

Torroella de Montgrí i l’Estartit celebren aquest mes d’octubre la desena edició de les jornades gastronòmiques La Poma a la Cuina, amb una proposta que combina menús específicament elaborats per a l’ocasió i diverses activitats complementàries per difondre els valors culinaris d’aquest producte.

Els restaurants que hi participen enguany són: Palau lo Mirador, Picasso (Torroella de Montgrí), Alba, Dalfó, Club Nàutic, La Gaviota, La Palmera i Medes II (L’Estartit). Trobareu detallades les seves propostes gastronòmiques a http://goo.gl/XTgFeu Tots ells ofereixen plats concebuts expressament per a l’ocasió, que tenen com a element central la poma. Aquesta fruita es troba en aquesta època de l’any en plena recol·lecció i, per tant, en el seu millor moment per degustar-la. Els menús estan pensat per a un públic heterogeni i tenen tots ells uns preus ajustats que oscil·len entre els 25 i els 35 euros. Els comensals podran trobar propostes més tradicionals i d’altres més innovadores, que en la majoria de casos sobrepassen la imatge que tenim de la poma com a postre.


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<abr. 2020>>
ddddddd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes