Pesca turisme a Roses

Des de l’Estació Nàutica, la Confraria de pescadors i l’Ajuntament del municipi han continuat impulsant aquest any una nova temporada del pesca turisme, l’activitat pionera que es va posar en marxa fa tres estius. Des de principis del mes de juny i fins el 30 de setembre els visitants ja han pogut tornar a gaudir, a bord d’una embarcació, d’una jornada complerta de pesca, visualitzar totes les arts del sector i participar en les tasques que els professionals del mar realitzen. Es tracta de gaudir d’una experiència immillorable com és la de convertir-se per un dia en pescador. Aquest any s’ha comptat novament amb preus especials per a parelles.

El Pesca turisme, producte de la suma conjunta d’esforços del sector públic i privat, ha contribuït  a donar un gran valor afegit al municipi i ha permès reforçar la identitat del col·lectiu dels pescadors i difondre el patrimoni, les tradicions, els oficis, la gastronomia i la cultura vinculada al sector.

El Pesca Turisme ha estat inclòs aquest any al festival Ennatura’t sobre activitats a la natura, que s’ha dut a terme durant el mes de maig. Aquest festival és una de les accions més rellevants de l’Any de la Natura que es commemora aquest 2015 a la demarcació amb l’objectiu de remarcar el pes que la natura té sobre l’activitat turística del territori. L’Estació Nàutica Roses – Cap de Creus juntament amb l’Oficina de Turisme de Roses han volgut participar en aquesta acció aportat un seguit d’activitats que es poden dur a terme al municipi, en especial les activitats del Pesca Turisme com són la pesca d’arrossegament i la d’art artesanal que s’han programat a partir de maig i fins al setembre.  Durant aquest any de la Natura, impulsat pel sector turístic gironí i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, s’han programat nombroses activitats, que han transcorregut als diversos espais naturals de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Aquestes activitats les han ofert els membres del Club de Màrqueting de Natura i Turisme Actiu que ha estat gestionat pel Patronat i que compta amb més de 200 socis entre ajuntaments, entitats i empreses especialitzades del sector.


Els comentaris estan tancats.

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<abr. 2020>>
ddddddd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes