L’Estartit renova la seva cara marítima

L’Estartit remodelarà la seva façana marítima gràcies a la renovació de l’acord de concessió al Club Nàutic Estartit per a 35 anys més. Aquesta concessió va lligada al compromís de renovació de les instal·lacions, amb unes obres que començaran a l’octubre d’aquest any i que convertiran el port esportiu de l’Estartit en un referent d’innovació, sostenibilitat i modernitat.

Les obres, valorades amb un total de 12 milions d’euros, constaran de tres fases i es preveu que finalitzin al juny 2017, per convertir l’Estartit en un gran exemple per al món nàutic.

La primera fase consistirà en la renovació total del contradic del moll de garbí amb la incorporació d’un edifici de serveis i un parc infantil, així com d’un mirador, element especialment agradable per poder gaudir de la millor manera possible de les vistes privilegiades del Port, la platja i les Illes Medes.

També es prolongarà i reforçarà el dic de llevant per tal de fer-lo més segur, i es renovarà el moll central, que tindrà com a element destacat el nou Centre de Descoberta de les Illes Medes, un espai totalment necessari i que aportarà un valor afegit a les persones que vulguin conèixer i gaudir del Parc Natural, ja sigui a peu, en bicicleta o amb la pràctica d’esports i activitats nàutiques.

En una segona fase, es renovarà la zona d’avarada de l’escola de vela, es construirà un nou edifici de l’escola de vela i els vestidors, es farà una nova estació de carburant, es renovarà la zona tècnica amb nova maquinària d’elevació i es construirà un nou accés principal a les instal·lacions del Club Nàutic, unes instal·lacions completament obertes al públic que hi pot accedir per passejar-hi.

Finalment, la tercera fase té com a element central la urbanització de l’aparcament-escar i del vial perimetral, amb una zona escar que serà adaptable a les necessitats de cada període de l’any. També s’ampliarà i reformarà l’edifici social i les oficines administratives, i s’urbanitzarà l’aparcament principal.

Aquesta gran obra millorarà la imatge de la façana marítima de l’Estartit i serà l’aparador de l’oferta d’activitats nàutiques, tant les que ofereix el mateix port com les que gestiona l’Estació Nàutica, ja que comptar amb unes instal·lacions modernes i sostenibles de primer ordre suposarà un gran valor afegit a l’oferta ja existent i al conjunt de la vila.

Per visualitzar tots aquests canvis, podeu veure aquest vídeo que il·lustra fase a fase aquesta renovació.

El port de l'Estartit

El port de l'Estartit


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<abr. 2020>>
ddddddd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes