A L’Estartit, amb la família

Arriba l’estiu, les vacances… i què fem amb els nens? S’ho passaran bé a la platja? Hi trobaran activitats adequades a la seva edat?

La resposta és sí. L’Estartit és una de les 13 destinacions amb el segell de Destinació de Turisme Familiar que hi ha a Catalunya. Això vol dir que tenen una especial sensibilitat per aquest segment de població i que saben com adequar la seva oferta d’allotjament, restauració, oci i lleure perquè les famílies amb nens passin unes vacances inoblidables i amb la màxima seguretat.

La situació de L’Estartit, amb la proximitat del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, i al bell centre de la Costa Brava, converteix l’enclavament en un destí de vacances idoni per a família i infants.

Si a la platja els més petits volen diversió i entreteniment, L’Estartit proposa dues activitats ben atractives, el Mini Beach Club i la Biblioplatja, que ofereix a pares i fills la possibilitat de llegir a tocar de l’aigua.

Al Mini Beach Club, un espai de més de 200 metres quadrats situats arran de platja i a l’ombra dels pins, els monitors especialitzats proposen jocs d’aigua, de taula, manualitats… i a més, des d’aquest any també hi ha tallers infantils dos cops a la setmana, amb activitats programades com la descoberta del territori, el reconeixement dels animals marins de la zona… grans propostes per passar-ho bé i amb seguretat per a nens de 4 a 10 anys.

Per als més agosarats, dintre del programa d’animació, serveis i activitats que l’Estació Nàutica L’Estartit-Illes Medes posa a disposició de les famílies destaca un circuit infantil, per a nens i nens de 3 a 6 anys a dintre del Bosc dels Impossibles. Hi trobareu una supertirolina, circuits acrobàtics i jardí d’infància.

Pel que fa a les activitats nàutiques, l’Estació Nàutica també ofereix la possibilitat de realitzar un bateig de vela infantil o rutes ben divertides com la del vaixell pirata del Corsari Negre.

També disposen del certificat de Destinació de Turisme Familiar les localitats i estacions nàutiques de Roses, Santa Susanna, i Cambrils i Salou a la Costa Daurada. Totes elles tenen especial cura en les normes de seguretat, en mantenir les instal·lacions adequades per als més petits i oferir un fàcil accés a la informació dels programes i activitats per tal de planificar l’estada de la millor manera possible.

Biblioplatja a l'Estartit

Biblioplatja a l'Estartit


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<feb. 2020>>
ddddddd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes