Vilanova, vila marinera

Vilanova i la Geltrú és una vila atractiva per al visitant en qualsevol època de l’any. Amb un clima benigne, moltes de les activitats nàutiques que s’hi porten a terme es poden realitzar durant bona part del calendari anual.

Això sí, és a l’estiu quan les seves magnífiques platges mostren tota la seva esplendor: grans extensions de sorra fina, perfectament equipades, que rodegen un dels ports més importants de Catalunya i que permeten practicar-hi un gran nombre d’activitats esportives i lúdiques.

L’Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú ofereix un ampli ventall d’activitats d’aigua per poder aprofitar aquest entorn al màxim, des de lloguer d’embarcacions, sortides en creuer, pesca, catamarà, vela lleugera, caiac, patí català, submarinisme, windsurf… Hi destaquen especialment les activitats amb vela lleugera i l’encant incomparable de les sortides amb veler al capvespre per veure la posta de sol des del mar.

A més, si per una banda Vilanova té el mar, per l’altra compta amb tres espais protegits de gran riquesa natural: el Parc Natural del Garraf, el del Foix i el d’Olèrdola. De fet, les activitats nàutiques es complementen amb d’altres opcions com senderisme, hípica, golf, museus… i especialment una gran oferta gastronòmica de gran qualitat i mediterrània cent per cent.

Però si Vilanova i la Geltrú atreu durant tot l’any és perquè a més dels seus encants turístics és també una vila amb un destacat llegat històric i arquitectònic i una gran vida comercial, pesquera, cultural… es tracta, en definitiva, d’una ciutat plena de vida i molt familiar situada entre els dos grans nuclis urbans que conformen Barcelona i Tarragona.

Si hi aneu durant la tardor, no us perdeu la Fira de Novembre, que se celebra el segon diumenge després de Tots Sants. Es tracta d’una fira multisectorial i que aplega els principals sectors productius de la ciutat, tot combinant la tradició, l’oci i el caràcter de revulsiu econòmic. A la Fira de Novembre hi trobareu també l’Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú amb interessants propostes.

Aquest fira coincideix amb la Fira del Xató i de la Cuina d’Hivern, una cita gastronòmica ineludible.

Més informació a l’Estació Nàutica o a www.envilanova.cat.

Platges de Vilanova (Ajuntament de Vilanova)

Platges de Vilanova (Ajuntament de Vilanova)


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<feb. 2020>>
ddddddd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes