Activa’t amb la primavera

La primavera, la sang altera! I ho podem aprofitar en qualsevol de les Estacions Nàutiques de Catalunya, que han renovat i ampliat el seu ventall d’ofertes per arribar a tothom i amb la qualitat de sempre.

I és per això que les activitats que les Estacions Nàutiques us ofereixen no només tenen a veure amb l’aigua i l’estiu. També hi podreu trobar activitats terrestres, restaurants, ofertes en botigues, allotjament per a totes les butxaques i gustos, visites culturals o bars de copes, entre d’altres.

Us imagineu, per exemple, un diumenge quan comença a escalfar el solet recorrent el Parc Natural del Montnegre-Corredor, a tocar de l’Estació Nàutica de Santa Susanna, tot gaudint de les magnífiques vistes de la costa del Maresme? A més, ho podeu fer tot passejant o practicant cicloturisme, opcions sobre les quals us informaran a l’Estació Nàutica.

I pujar fins a La Foradada, el segon cim més alt de la Serra del Montsià a gairebé 700 metres sobre el nivell del mar, per obtenir la millor perspectiva de Santa Carles de la Ràpita i el Delta de l’Ebre, per una banda, i de la plana del Montsià per l’altra? O llogar unes bicicletes a Roses per recórrer el Cap de Creus?

Sigui quina sigui l’Estació Nàutica escollida, tant si aneu a l’Estartit, com a Vilanova i la Geltrú o a la Costa Daurada, hi trobareu nombroses opcions per descobrir i gaudir de les zones d’alt valor ecològic i paisatgístic que les envolten i que donen, a aquestes localitats marítimes, aquell aire tan mediterrani de quan es barreja el blau del mar i el verd dels pins i la màquia.

Vistes del Delta de lEbre des de la Serra del Montsià

Vistes del Delta de lEbre des de la Serra del Montsià


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<gen. 2020>>
ddddddd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes