Fira de Novembre, Festival del Xató… és temps de Vilanova

Vilanova i la Geltrú és per ella mateixa una ciutat plena d’encant, amb magnífiques platges i oberta als visitants en qualsevol moment de l’any. Però a més, al novembre, s’omple d’activitats que atreuen locals i forasters, amants de la gastronomia i de les fires, buscadors d’oportunitats… i és que el ventall de possibilitats és enorme.

La Fira de Novembre de Vilanova, que se celebra històricament el segon diumenge després de Tots Sants (aquest any, de l’11 al 13), és una fira de fires. S’hi poden trobar representats tots els sectors productius, ja que, com a bona fira, combina la tradició, l’oci i el caràcter de revulsiu econòmic.

Tot i ser una fira multisectorial, en una localitat com Vilanova i la Geltrú, capital del Garraf, el mar hi té reservat un important paper. Per això l’Estació Nàutica de Vilanova, que compta amb 38 socis, disposarà de 2.600 m2 d’exposició situats al Passeig Marítim, i a través dels quals vol donar-se a conèixer en profunditat, tant a la ciutat, com a la comarca i a l’exterior.

L’aposta de l’Estació Nàutica inclou el repartiment de 1200 tiquets d’activitats gratuïtes, tot i que sense tiquet els preus seran igualment simbòlics. Amb una espectacular posada en escena, s’hi podran practicar activitats com segway, karts elèctrics, marxa nòrdica, golf, motos elèctriques… i a més hi haurà una carpa d’estètica, una exposició de vaixells de vela, i s’hi portaran a terme passejos amb veler, degustacions de vins i caves, i molt més. En el marc d’aquesta gran aposta, l’Estació Nàutica sortejarà 20 regals diferents, que aniran des de sortides a cavall fins a allotjaments, passant per sopars, dinars de tast, massatges, cursos de busseig…

A més, el diumenge 13, últim dia de fira, coincideix amb el Festival del Xató i de la Cuina d’Hivern. És una oportunitat magnífica per gaudir d’aquesta gastronomia tan típica de Vilanova i tan arrelada a la cuina catalana, a més de degustar altres productes de mar i terra o plats típics de la vila. En aquesta jornada gastronòmica no hi faltaran tampoc els tallers i concursos.

Durant aquesta fira, Vilanova estrena també la nova denominació turística Costa de Barcelona, que engloba els territoris que fins ara es promocionaven sota les marques Costa de Garraf i Costa de Barcelona-Maresme. L’objectiu d’aquest canvi és ser més eficaços en la promoció, especialment en la internacional, d’aquest territori aprofitant la imatge d’una marca potent i reconeguda com és Barcelona.

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<nov. 2019>>
ddddddd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes