Un mar encantador, una costa ben viva

L’estiu acaba però el mar manté el seu encant. A la tardor, les amoroses temperatures del litoral mediterrani fan possible que una gran part de les activitats nàutiques, normalment pensades per l’estiu, es puguin seguir celebrant. Però a més, un cop el sol ja no crema i els capvespres s’omplen de frescor, arriba un dels millors moments de l’any per passejar per les platges gaudint del so de les ones que van i vénen i de la tendror de la sorra.

La mar s’ofereix, generosa, per fer-hi regates, travessies, esport de diferents tipus i nivells, cursos de formació i aproximació a la cultura nàutica i marinera, Setmanes Blaves per infants i joves, la pesca… i molt més.

Però més enllà de les activitats que es puguin portar a terme dintre del mar, a terra, al litoral, les localitats costaneres també ofereixen nombroses propostes d’oci. Per exemple, la tardor és un bon moment per degustar les especialitats gastronòmiques de cada indret aprofitant la tranquil·litat i el bon ambient d’aquests mesos previs al fred de l’hivern, i l’arribada de productes de gran qualitat típics d’aquesta època de l’any.

De fet, la tardor és una estació en què es prodiguen les jornades gastronòmiques a moltes viles, com les JornadesLa poma a la cuina” de l’Estartit, durant tot el mes d’octubre; la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú; la Diada del Llagostí a Sant Carles de la Ràpita…, a més d’altres fires, festes i trobades on les Estacions Nàutiques participen ben activament i durant les quals ofereixen promocions, descomptes, activitats especials i molt més.

Descobriu tot el que us poden oferir les Estacions Nàutiques a la tardor visitant les seves respectives pàgines webs, el facebook o a través de www.encatalunya.cat, la pàgina de l’Associació d’Estacions Nàutiques de Catalunya.

Jornades gastronòmiques La poma a la Cuina

Jornades gastronòmiques La poma a la Cuina, l'Estartit


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<nov. 2019>>
ddddddd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes