Setmanes blaves: de les classes al mar

Enmig d’un llarg curs escolar, les activitats extraescolars ajuden a generar nous vincles entre els infants, a enfortir els lligams de confiança i, tot això, sense deixar d’aprendre coses noves en un entorn més informal i des d’un vessant més lúdica.

Les Setmanes Blaves, en aquest sentit, són l’aposta de les Estacions Nàutiques de Catalunya per tal que els alumnes de primària i secundària puguin passar una setmana -o uns dies- ben actius impregnant-se de l’aroma del mar, d’esports i natura.

Per tal d’apropar els infants a la cultura del mar, les Estacions Nàutiques de Catalunya preparen les seves propostes de Setmanes Blavesadaptades a cada indret, de manera que els escolars podran aprofitar el millor de cada lloc. Descobrir paisatges com el Delta de l’Ebre, el litoral del Garraf o la Costa Daurada, les Illes Medes o el Cap de Creus, i a més poder-hi fer activitats amb els amics, de ben segur que els farà guardar un gran record de per vida.

Les Setmanes Blaves poden ser temàtiques -com la Setmana Blava de windsurf o de vela- o multiactivitats: bateig de mar a vela lleugera, taller de nusos, rutes en piragua o caiac, sortides en bicicleta pel magnífic litoral, senderisme, introducció al món dels cavalls, iniciació al kitesurf… les possibilitats són múltiples en funció de l’Estació Nàutica o de les edats dels participants.

Ja sigui a Sant Carles de la Ràpita, a l’Hospitalet-Vandellòs, a Vilanova, a l’Estartit o Roses, els paquets que s’ofereixen són molt oberts i fins i tot hi ha la possibilitat de fer només un Dia Blau. L’Estació Nàutica de Sant Carles de La Ràpita, a més, plantarà un arbre al Delta de l’Ebre per cada inscripció, per tal que els alumnes prenguin consciència de la importància de preservar el medi en paratge protegit.

Contacteu les Estacions Nàutiques per conèixer tots els detalls i aprofiteu aquesta experiència per convertir els infants i joves en amants del mar.


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<nov. 2019>>
ddddddd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes