Roses, a tota vela, tot l’any

Heu sentit a parlar mai de la tramuntana? Aquest vent del nord tan característic de l’Empordà ha ajudat durant mil·lennis a configurar l’incomparable paisatge de la costa septentrional catalana, liderada per un Cap de Creus que sembla estirar l’Alt Empordà cap a l’orient.

A la vegada, les condicions meteorològiques d’aquest extrem del litoral fan de la Badia de Roses un indret excepcional per a la pràctica d’esports de vela. Per aquest motiu, ara l’Estació Nàutica de Roses – Cap de Creus i el Grup d’Esports Nàutics de Roses (GEN) han decidit sumar esforços amb l’objectiu de potenciar la pràctica de les activitats a vela, no només durant l’estiu, sinó tot l’any, i convertir així la Badia de Roses en un campus d’esports nàutics de gran prestigi.

Vela lleugera, windsurf, passejos amb catamarà o amb veler… per què només gaudir-ne durant l’estiu? Roses pot oferir la realització d’stages a empreses i particulars provinents de llocs on és impossible fer-ne durant l’hivern. De vela, s’ofereixen activitats des de l’aprenentatge bàsic fins els entrenaments de màxim nivell, però a més, qualsevol pot participar als batejos de vela i windsurf, de 12 hores, que es porten a terme en dissabtes.

La Badia de Roses, pel seu espectacular atractiu, és l’única del Mediterrani que forma part del Club de les Badies més Belles del Món, club apadrinat per la UNESCO. La badia és, sense cap mena de dubte, un aparador extraordinari per navegar, acompanyada pel majestuós Parc Natural del Cap de Creus, on els capricis de la geologia, del vent i del mar, han modelat les roques fins al punt que el visitant pot jugar a endevinar-hi diferents caps o cossos d’animals.

Per a més informació, contacteu l’Estació Nàutica de Roses – Cap de Creus

Stage de Vela a Roses

Stage de Vela a Roses


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<feb. 2020>>
ddddddd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes