‘Swimmers’ a l’Estartit: a la recerca del tresor amagat

Les Estacions Nàutiques de Catalunya segueixen oferint les últimes novetats en tot tipus de turisme vinculat al mar. En aquest cas, arriba el Swimmers, una activitat que, amagant els tresors sota l’aigua, relaciona la idea del geocatching, el mar, les noves tecnologies i les xarxes socials, i ho fa en un marc incomparable com les Illes Medes.

Per als amants de l’snorkelling, aquesta proposta és un pas més per divertir-se amb amics o família, i la millor forma per gaudir de l’espectacular fons marí de la Reserva Marina de les Illes Medes d’una manera el màxim de respectuosa amb la natura.

Swimmers consisteix en trobar el swim, una figureta de fang en forma d’estrella o cavallet de mar, que s’introdueix en una àmfora també de fang i s’amaga en el fons marí. Però tots aquests tresors estan codificats i georeferenciats, de manera que es pot conèixer en tot moment la seva situació i d’altres pistes a través de la plataforma digital http://www.swimmersexperience.com.

La iniciativa Swimmers es pot practicar en diferents punts del litoral nacional i fins i tot en indrets d’especial atractiu turístic d’Itàlia o Egipte. En el nostre cas, la proximitat a la costa, la influència dels vents i la irregularitat del fons marí expliquen la immensa varietat d’espècies i ambients que podem trobar a les Illes Medes i converteixen aquest petit arxipèlag en un enclavament ideal per a la pràctica d’aquesta original activitat.

Els secrets del Swimmers els trobareu a http://www.swimmersexperience.com, però per començar a practicar-ho, contacteu amb l’Estació Nàutica l’Estartit – Illes Medes

swimmers

Guanyadors del swimmers

I gaudiu de l’experiència!


Una Resposta a “‘Swimmers’ a l’Estartit: a la recerca del tresor amagat”

  1. [...] per als més innovadors, ha arribat una proposta trencadora: el Swimmers. Es tracta d’una activitat que consisteix en amagar uns tresors sota l’aigua, combinant [...]

Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<nov. 2019>>
ddddddd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes