Les bases nàutiques de L’Hospitalet, Miami Platja, Cambrils i Salou, a tota vela

L’Estació Nàutica Costa Daurada, que agrupa els municipis de Salou, Cambrils, L’Hospitalet de l’Infant-Vandellòs i Mont-roig del Camp-Miami Platja, ha obert la temporada d’estiu a les respectives bases nàutiques, com ha anat fent els darrers anys, per diversificar les propostes i apropar-les als diferents públics.

Durant algunes setmanes, aquestes platges s’omplen d’activitat gràcies a la diversitat de l’oferta turística, la participació dels casals d’estiu, etc. Entre les llargues platges de l’Arenal o l’Almadrava, de sorra fina i daurada, fins als impressionants penya-segats de Miami Platja, aquesta costa tarragonina caracteritzada pels contrastos és un marc ideal per navegar a vela, anar amb caiac, bussejar, fer-hi windsurt… l’oferta que proposen les diferents bases nàutiques es complementa i esdevé amplíssima.

A més, però, aquest estiu es presenta amb una interessant novetat. A la platja de l’Horta de Santa Maria, a Cambrils, s’hi pot practicar l’esport de moda: el paddle surf, que recorda una antiga forma de desplaçament típica de la Polinèsia.

A pocs kilòmetres, la base nàutica de l’Hospitalet de l’Infant ofereix per segon any una altra de les activitats aquàtiques de més actualitat, el kite surf. Aquesta modalitat esportiva i d’oci permet als aventurers lliscar per sobre l’aigua i fins i tot emprendre un petit vol, tot gràcies a la velocitat que aporta el garbí i que impulsa l’estel de tracció. Per llançar-s’hi amb total seguretat, s’han habilitat uns espais especials per a la seva pràctica, com la platja de l’Estany Salat, però els experts asseguren que és molt fàcil d’aprendre! Només cal posar-s’hi.

Visitant aquestes contrades, a més, podreu practicar BTT, descobrir la petjada del pintor Joan Miró, degustar la destacada gastronomia local o practicar golf o senderisme. I tot amb descomptes si us adheriu al Club de socis de l’Estació Nàutica Costa Daurada i demaneu gratuïtament el vostre carnet acreditatiu. Ja són més de 1.300 persones les que aprofiten les ofertes i promocions que ofereixen una seixantena llarga d’empreses turístiques als membres d’aquest privilegiat Club.

T’hi quedaràs fora?


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<nov. 2019>>
ddddddd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes