Casals de mar: jocs i rialles arran d’aigua

Els casals d’estiu són una fórmula engrescadora per als infants, combinant educació i lleure, un cop han acabat el curs. Però si a l’experiència d’un casal hi afegim l’atractiu de l’aigua i el mar… qui s’hi pot resistir?

Aquesta és la proposta dels anomenats Casals de Mar, una iniciativa que permet a nens i nenes practicar activitats aquàtiques, descobrir el medi marí, aprendre de la natura i sobretot, jugar i gaudir de l’estiu d’una manera divertida i amb els amics. Sol, platja, mar… és una alternativa perfecta per a infants i joves que els permet introduir-se en activitats com la vela, el windsurf, el caiac o el patí vela, entre jocs i rialles.

Aquesta proposta també és una bona opció per a les famílies que han de conciliar feina i família, ja que són activitats que es porten a terme durant el dia, mentre els pares potser encara no tenen vacances i han de seguir treballant. A més, en algunes Estacions Nàutiques s’ofereix fins i tot la possibilitat d’incloure el dinar.

Els nens hi poden participar per setmanes, però els Casals es desenvolupen durant tot l’estiu. Des de ben petits fins a la plena adolescència poden gaudir d’aquestes activitats que ofereixen diverses Estacions Nàutiques de Catalunya, tot i que les franges d’edat varien d’unes localitats a altres. Per exemple, mentre al casal de l’Estació Nàutica de Vilanova hi poden participar dels 7 als 16 anys -dividits en dos grups d’edat-, a Cambrils s’ofereixen diferents opcions i a Santa Susanna comencen als 3 anys fins als 14. En aquest cas, els nens es divideixen en 5 grups d’edat i les activitats s’adapten a les seves possibilitats. Mentre els més petits comencen descobrir el món marí, els altres gaudeixen de la vela, els caiacs, el windsurf, el bodiboard, l’snorkel, i jocs i gimcanes per passar el temps lliure d’estiu de la millor manera imaginable.

Casal de mar a Santa Susanna

Casal de mar a Santa Susanna

Per a més informació i reserves, contacteu les diferents Estacions Nàutiques de Catalunya


2 Respostes a “Casals de mar: jocs i rialles arran d’aigua”

  1. Ana escrigué:

    Des excursions en baeatux dans ces endroits lors d’ escale pendant une croisie8re en Me9diterrane9e sera surement d’une grande valeur culturelle. Une partie du monde encore peu connue, originale et loin de la pollution. C’est e0 conseiller pour les excursions e0 faire soi meame; mais attention e0 ne pas rater le de9part apre8s : )

  2. admin escrigué:

    Merci pour tes mots!

Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<abr. 2020>>
ddddddd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes