Torna l’estiu, festegem el mar

El mar ja no és només sinònim d’estiu, com demostren les nombroses activitats organitzades durant tot l’any des de les Estacions Nàutiques de Catalunya. Però per molts segueix sent quan arriba la calor el moment en que girem el ulls cap a la brisa i el blau infinit, redescobrim el mar i n’exprimim al màxim les seves possibilitats.

Per celebrar l’arribada d’aquest moment, durant els mesos de maig i juny les festes i activitats proposades per les poblacions costeres es multipliquen. I de cop, ens veiem remant amb el caiac, fent una sortida amb catamarà, passejant a cavall per la vora del mar… o quan el sol pica fort i ens hem de refugiar a l’ombra, què millor que un vermut per precedir una sardinada o un ranxo mariner!

Tot això i molt més és el que ens estan oferint les Estacions Nàutiques de Catalunya, que obren l’estiu amb les tradicionals Festes del Mar o amb jornades de portes obertes, per tal de promoure la cultura de mar i donar a conèixer les seves propostes turístiques des del servei i la qualitat que les defineixen.

Aquestes jornades, a més, combinen les activitats específicament aquàtiques amb els concerts, jornades gastronòmiques i tot tipus d’actes culturals per començar l’estiu amb bon peu i un interessant tast de mar que ens pot inspirar per acabar d’organitzar les vacances.

Si encara no heu pogut gaudir d’aquestes propostes no us preocupeu. El 25 i 26 de juny, podeu participar en les Jornades de Portes Obertes de Vilanova i la Geltrú, amb més d’una dotzena d’activitats.

I recordeu que tot això és només un preludi de tot allò que us ofereixen les Estacions Nàutiques de Catalunya per gaudir plenament del mar i de l’estiu. I bon solstici!


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<nov. 2019>>
ddddddd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes