Unes vacances prop de la natura

Vols gaudir de l’esport i, a la vegada, de la descoberta de la natura? Això és el que t’ofereix les Estacions Nàutiques de Catalunya. El cicloturisme, una disciplina que combina l’exercici físic amb el coneixement del país a cop de pedal. I aquesta pràctica és especialment agraïda al Delta de l’Ebre en comarques com el Maresme, a Santa Susanna, un territori de mar i muntanya i que per las seva configuració geogràfica facilita aquest tipus d’activitats lúdico-esportives.

El Delta de l’Ebre, prop de Sant Carles de la Ràpita, també és un espai adequat per fer-hi rutes amb bicicleta. Diversos itineraris cicloturistes recorren els espais més importants d’aquesta zona d’aiguamolls, catalogats com un dels espais naturals més importants del mediterrani occidental. No oblideu els prismàtics perquè des dels miradors que s’han habilitat al seu voltant es poden veure tot tipus d’ocells. Tot un paradís per als aficionats a l’ornitologia. I com a complement a les rutes pel Delta de l’Ebre, no dubteu en enfilar-vos fins a la Serra del Montsià. Situada just a tocar del Delta de l’Ebre, és un magnífic mirador del litoral i de les planes interiors. Un lloc per deixar-se impregnar de la màgia del paisatge.

Les platges de la Costa Daurada també és poden resseguir amb bicicleta per aprofundir en la descoberta de les muntanyes baixes i suaus que voregen els nuclis mariners.

A l’Empordà, els pins que ombregen l’aigua, penya-segats imponents, brisa suau i olor de sal. Tot això forma part de l’essència del litoral del Massís del Montgrí o, més al nord, del Cap de Creus, on el mar i la muntanya abracen pobles de pescadors. Es tracta de petits nuclis emblanquinats, propers a platges i cales, de visita obligada per conèixer el paisatge mediterrani del nord de Catalunya. Diversos camins de ronda travessen tot aquest litoral i descobreixen al visitant viles marineres, racons perduts, coves amagades i cales d’aigües transparents on es reflecteix la vegetació exuberant.

Tot plegat esdevé una bona ocasió per per gaudir de l’esport, els espais naturals i del patrimoni històric d’aquest racó del Principat. Us ho perdreu?


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<nov. 2019>>
ddddddd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes