Quan l’edat no és excusa

Aixecar castells a la sorra, fer excursions en bicicleta, sortir a pescar o, fins i tot, muntar a cavall. Si sou dels que no us agrada parar gaire per casa i preferiu voltar pel món amb la vostra família, heu de saber que a quatre passes teniu una àmplia oferta turística per a tots els gustos i per a totes les edats.

Passar les vacances en una Destinació de Turisme Familiar (DTF) és sinònim de tenir a l’abast una oferta d’allotjament i de restauració adaptada a les necessitats dels més petits de casa i poder triar entre una gran varietat de propostes d’oci i d’entreteniment. Moltes poblacions tenen, sobretot durant els mesos d’estiu, quan hi ha més afluència de turisme i les activitats a l’aire lliure marquen l’agenda estiuenca, diferents espais on gaudir dels nostres destins amb jocs d’aigua, castells inflables, programes d’animació infantil, trenets turístics i festes de l’escuma, entre d’altres.

A més a més, la majoria de les estacions nàutiques contemplen dins el seu calendari cursets d’iniciació en diverses disciplines marines per poder compartir amb la família. Manejar els rems d’un caic, córrer per plegar les cordes d’una embarcació de vela lleugera, notar el vertigen accelerat de l’esquí aquàtic o mantenir la canya quan notes que han picat l’ham és més entretingut quan tens a la vora persones properes amb qui compartir els teus avenços en especialitats que habitualment no tens per mà.

El segell DTF arriba cada any a més municipis catalans, posant així de manifest la demanda turística familiar existent. Totes les propostes per gaudir de les vacances amb els de casa estan avalades per monitors especialitzats que les supervisen i en certifiquen la màxima seguretat a l’hora de realitzar-les. Així doncs, no us preocupeu si voleu organitzar una jornada de senderisme familiar. Els experts en aquestes activitats us les procuraran a la mida de la vostra edat, del vostre estat físic o del ritme que vulgueu portar. Gaudireu de la natura i del paisatge sense preocupacions.


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<nov. 2019>>
ddddddd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes