Posar en valor el mar

Més enllà de les arrelades tradicions pesqueres, avui en dia el mar també és sinònim de lleure i diversió. Per a tots aquells que sou uns apassionats de les aigües profundes i de colors intensos o de les mars cristal·lines que empapen sorres daurades, Catalunya us brinda l’oportunitat de gaudir-les al llarg de tota la seva costa a través de la pràctica d’esports nàutics.

L’Estació Nàutica com a marca de qualitat situa cada un dels municipis on hi es present en el mapa de les destinacions turístiques especialitzades en esports nàutics com ara el submarinisme, el surf, la vela, els caiacs, els catamarans, el piragüisme i la pesca, entre molts d’altres. Aquesta qualitat ve avalada per la Secretaria General de Turismo y Comercio i TourEspaña amb l’objectiu d’afavorir la comercialització i la promoció conjunta dels millors destins de mar.

A Catalunya, l’Associació d’Estacions Nàutiques de Catalunya (AENC), conformada per les estacions de l’Estartit-Illes Medes, Palamós, Santa Susanna, Vilanova i la Geltrú, Costa Daurada i Sant Carles de la Ràpita, capgira el turisme de sol i platja sumant-hi un valor afegit que aposta per un turisme desestacionalitzat, actiu i de qualitat.

Si vols capbussar-te i descobrir el fons marí de les Illes Medes, navegar en veler pel Cap de Creus, fer parasailing sobrevolant arran de mar les platges del Maresme, recórrer amb piragua la costa del Garraf o practicar la vela lleugera al compàs del vent de Garbí a la Badia dels Alfacs, podràs fer-ho gràcies als equipaments de les estacions nàutiques. Preparades amb els materials indispensables i amb un personal altament qualificat, convertiran les vostres rutes turístiques en estades actives al voltant del mar i el patrimoni natural i cultural del nostre país. A més, de ben segur que us deixaran amb moltes més ganes d’aventures. No t’ho pensis més!

Mou-te, esquitxa’t i gaudeix del mar!


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<nov. 2019>>
ddddddd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes