Tots els esports nàutics al vostre abast

Sabíeu que el caiac de mar és una disciplina del piragüisme que es practica en aigües obertes? Les embarcacions que s’utilitzen estan dissenyades per aguantar els cops de les onades i van equipades amb departaments estancs per portar les provisions per a les travessies. Si voleu descobrir com es practica, Vilanova i la Geltrú us ho posa fàcil. Un mar d’aigües temperades i netes, uns vents que hi bufen moderats i constants, unes platges ideals per a tot tipus d’activitats esportives vinculades al mar: vela lleugera, piragüisme, submarinisme, natació, etc., converteixen Vilanova i la Geltrú en un destí tranquil molt adequat per al turisme familiar.

Cada any, milers de turistes visiten la Costa del Garraf i Vilanova i la Geltrú. Tots ells han vist la gran potencialitat d’aquesta localitat costanera com a destinació líder en productes turístics on el mar i les activitats nàutiques hi són protagonistes; una destinació especialitzades en esports i activitats de mar que compta amb un segell de qualitat que garanteix la professionalitat dels monitors que hi treballen i del material que s’hi utilitza. A més a més de poder dur a terme activitats esportives, Vilanova i la Geltrú compta amb espai per avarament d’embarcacions i instal·lacions de suport lleugeres, i el port mixt comercial-pesquer-esportiu, amb Club Nàutic i amb dàrsena esportiva lliure. La gran capacitat del port i el seu calat el situen entre els millors ports per a activitats nàutiques i dels pocs que permeten fer escala als grans velers i iots d’altura. Us ho perdreu?

Per a més informació i reserves, la web de l’estació nàutica de Vilanova i la Geltrú


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<nov. 2019>>
ddddddd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes