Salou, la millor oferta de la Costa Daurada

Vivint de cara al mar, Salou té en el Mediterrani el protagonista de la seva història al llarg dels segles. De port comercial de referència a l’època romana a destinació turística escollida per la majoria d’europeus a l’actualitat, Salou s’ha reinventat amb el temps i, alhora, ha consolidat la seva capitalitat com a centre d’oci de la Costa Daurada per la seva oferta i per les seves instal·lacions turístiques.

Si alguna cosa accentua les peculiaritats de la vila de Salou són sens dubte el sol i la platja. Mitjançant la seva Estació Nàutica, el municipi ofereix la possibilitat de realitzar multitud d’activitats lúdiques tutelades i vinculades al mar. Les seves platges, ordenades i de fondàries molt progressives que gaudeixen de suaus temperatures, fan de Salou un indret ideal per a la pràctica de la vela, les passejades en parasailing o esquí bus (banana), el rem i, fins i tot, la pesca esportiva.

Com a localitat pescadora que es prea com a tal, Salou no renuncia als seus orígens. Per això, un cop l’any, coincidint amb la Fira del Mar, els seus pescadors organitzen “la calada de les malles de Sant Pere”, que reviu un mètode de pesca tan antic com és tirar l’art. Aquesta pràctica consisteix en un sistema on es cala la xarxa des d’una barca i es recull des de la platja estirant unes cordes lligades als seus extrems, atrapant al seu pas els peixos que queden a l’interior.

Tornant al present, llogar un vaixell i recórrer el litoral vorejant la costa de Salou permet conèixer l’encant paisatgístic del territori així com descobrir petites cales de gran interès natural que doten la població d’uns espais privilegiats arran de mar. El Cap de Salou és una bona mostra, un promontori rocallós que sobresurt uns dos quilòmetres de la línia de la costa i que, ben a la vora, amaga racons tan deliciosos com Cala Morisca, Cala de la Vinya, Cala de la Font, Cala de la Penya Tallada i Cala els Crancs. Resistireu la temptació de visitar-nos?

Per a més infromació i reserves, la web de la Estació Nàutica Costa Daurada


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<nov. 2019>>
ddddddd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes