Miami Platja

Matisos i contrastos de llums i tonalitats, juntament amb combinacions de paisatges de mar i de muntanya, van captivar el pintor de renom universal Joan Miró, que va fer del municipi de Mont-roig del Camp una de les seves fonts d’inspiració més destacades. Les llargues temporades que va passar en aquesta zona de la Costa Daurada el van fer afirmar que tota la seva obra havia estat concebuda a Mont-roig.

El litoral de Mont-roig del Camp és un dels racons més singulars del Mediterrani i té en l’àrea de Miami Platja el millor mirador possible. El municipi disposa de 12 quilòmetres de costa on es combinen llargues platges amb sinuoses cales d’atractiu verge, com la dels Àngels, que conformen un paratge exòtic de naturalesa que viu envoltat d’una tranquil·litat palpable.

L’original dualitat entre l’interior i la costa en aquest espai privilegiat de la costa tarragonina estimula la pràctica d’una gran quantitat d’activitats esportives, sobretot en plena naturalesa. Les zones litorals conviden a practicar tota mena d’immersions marines, admirar les extraordinàries vistes panoràmiques del litoral, navegar a la vora dels impressionants penya-segats de Miami Platja i, sobretot, practicar activitats nàutiques com la vela lleugera, el windsurf i el caiac.

Tant Mont-roig del Camp com Miami Platja gaudeixen d’una gran tradició gastronòmica, on la combinació entre els productes del mar i l’horta, juntament amb l’oli d’oliva de la DOP Siurana, adquireixen un gran protagonisme. Però el representant indiscutible de la cuina d’aquest municipi és el pop. Aquest mol·lusc cefalòpode habita en grans quantitats als fons rocosos de la costa de Mont-roig, i especialment a les cales de Miami Platja. A més a més, les seves propietats nutritives i alimentàries fan que sigui un producte amb un gran ventall de possibilitats gastronòmiques dins la cuina pròpia de la zona.
Us hi resistireu?

Per a més infromació i reserves, la web de la Estació Nàutica Costa Daurada


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<nov. 2019>>
ddddddd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes