Gaudeix dels esports nàutics

Girs, salts i moltes remullades. Així és l’esquí nàutic; cent per cent diversió. No l’heu provat mai? De fet aquesta només és una de les modalitats d’esports nàutics que es poden practicar a les Estacions Nàutiques de Catalunya. Si esteu interessats en aprendre a navegar i gaudir de la vela lleugera, del windsurf, d’una excursió amb caiac, de l’esquí nàutic o el submarinisme, hi trobareu tot allò necessari per aprendre i practicar tot tipus d’esports aquàtics en immillorables condicions.

Què se sent quan saltes propulsat per la vela i aterres amb la planxa entre esquitxos, lliscant sobre l’aigua? L’experiment s’anomena kitesurf i s’ha consolidat com un dels esports nàutics més emocionants; una disciplina que combina a parts iguals vent i adrenalina per aconseguir grans velocitats i salts que tallen l’alè. A les Estacions Nàutiques de Catalunya t’orientarem per trobar els millors lloc on practicar-lo.

I com a alternativa a l’adrenalina de la vela i l’esquí, un pot gaudir de la tranquil·litat d’esports de rem com el caiac, una disciplina més pausada que permet apropar-se a la costa i esmunyir-se per l’orografia particular de litoral Català, ja sigui al Delta de l’Ebre, a la Costa Dauda, al Garraf, al Maresme o a l’Empordà. L’oferta de rutes guiades a sobre aquest tipus d’embarcacions és ben variada. Les sortides estan pensades per a nens, famílies o joves i contemplen excursions curtes per a debutants i travesses una mica més llargues per als més experts. Una bona ocasió per gaudir de la mar a bon ritme mentre feu una mica d’esport.

Vols contemplar les platges de Catalunya des del cel? Només es requereixen tres elements: una embarcació ràpida, un gran paracaigudes i ganes volar. El parasailing consisteix en elevar-se a les altures sobre el litoral gràcies al moviment d’una llanxa, a la qual s’hi subjecta una gran vela. A priori, sembla que pujar a un paracaigudes d’aquest tipus requereixi força, però en realitat és ben fàcil mantenir l’equilibri i gaudir amb absoluta tranquil·litat de tot allò que es fa petit als vostres peus.

A les Estacions Nàutiques de Catalunya t’oferim els millors serveis per a la pràctica d’esports vinculats a la mar. Us ho perdreu?


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<gen. 2020>>
ddddddd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes