Cambrils, una vila marinera amb identitat

Cambrils ha sabut adaptar-se als nous temps mantenint totes les particularitats que la converteixen en una genuïna vila mediterrània, oberta i acollidora. El seu clima suau i càlid i les seves tranquil·les platges l’han descobert com a municipi atraient pel turisme però sense renunciar als seus costums i a una idiosincràsia pròpia.

El port esportiu de Cambrils es ratifica, dia a dia, com un dels més importants de la Costa Daurada. A les seves instal·lacions s’hi ubica el club nàutic de la localitat, amb 600 amarratges, i tots els serveis necessaris pels seus socis. A més a més, us ofereix classes de vela i submarinisme, així com l’opció de llogar embarcacions per planificar-vos la vostra pròpia aventura a alta mar. Si sou atrevits i us agrada notar la brisa fresca matinal i els esquitxos salats de les onades a la cara, l’Estació Nàutica us posa a l’abast l’opció de fer excursions en catamarà. Estirats sobres xarxes, com si fossin llits elàstics, gaudireu de les panoràmiques de platges i muntanyes de la costa cambrilenca.

Vinculada al mar i a la seva tradició portuària i pesquera, Cambrils manté vestigis d’altres èpoques que mantenen viva la història de la vila. És el cas de la Torre del Port, també coneguda com a Torre dels Moros, una talaia de guaita del segle XVII que antigament servia per defensar-se d’inesperats atacs pirates. Situada just davant del port, forma part de la façana litoral de la població juntament amb un altre dels símbols més característics de Cambrils: el far vermell. Ubicat a l’entrada del moll de pescadors, destaca pel seu color intens i per ser punt de visita obligat si voleu observar l’entrada de les embarcacions de pesca o contemplar idíl·liques postes de sol. Us ho perdreu?

Per a més infromació i reserves, la web de la Estació Nàutica Costa Daurada


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<nov. 2019>>
ddddddd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes