L’Estartit, tot un ventall de propostes!

L’Estartit és molt més que sol i platja. I és que l’oferta turística d’aquesta població empordanesa abraça un ventall de propostes de lleure molt ampli, que complementa les activitats estrictament vinculades a la mar. Les passejades amb segway, els descensos amb tirolina o la qualitat de les instal·lacions per a la pràctica del golf ajuden a diversificar —i enriquir— l’oferta d’oci de la població.

Per als amants d’activitats singulars, el segway és una de les propostes a tenir en compte. Es tracta d’un vehicle unipersonal, lleuger, giroscòpic, pràctic, ecològic i divertit. Una mena de patinet elèctric, vaja. Molts turistes utilitzen l’aparell per fer excursions, ja sigui per nuclis urbans o per la natura. Serveix per pujar muntanyes suaus, per recórrer les platges de l’Estartit o passejar pels camins que envolten els aiguamolls del Baix Ter. L’aparell, s’aprèn a conduir amb dos minuts, si bé a les sortides en grup sempre hi va un guia per fer les explicacions del paisatge i donar-vos assistència en cas necessari.

Per viure de prop la natura també podeu acudir en algun dels parcs d’aventura. Aquests espais de lleure estan situats en zones boscoses on es pot gaudir a la vegada de l’esport i del medi natural. Podreu anar d’arbre en arbre sense tocar de peus a terra, aprofitant els ponts penjants, les xarxes o les tironlines. A més, també hi podreu practicar ràpel i tir amb arc. Sentiu-vos el rei de la selva gaudint amb els amics o la família en unes instal·lacions de lleure certificades i completament homologades.

I si cerqueu ambients més relaxats, podeu acudir en qualsevols dels espais habilitats per a la pràctica del golf. Aquest és un esport que combina l’exercici moderat a l’aire lliure, amb la sensació de tranquil·litat i benestar que hi aporten els prats verds on es desenvolupa l’activitat. I malgrat el component elitista que el golf va adquirir fa uns anys, avui, és un disciplina a l’abast de tothom. Us animeu a jugar-hi?

Més informació i reserves a la < style=”text-decoration: underline;”>web de l’Estació Nàutica L’Estartit-Illes Medes


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<nov. 2019>>
ddddddd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes