… i després de la platja, continua l’aventura!

Aventura, velocitat, emoció i contacte directe amb la natura. Descobriu els boscos del Montnegre i el Corredor a sobre d’un cavall, penjats d’una tirolina o a bord d’un quad. Sona bé, oi? Doncs aquestes són algunes de les propostes que ofereix el nucli de Santa Susanna, a la comarca del Maresme, com a complement al turisme de platja. I és que després d’una remullada a la mar, què millor que endinsar-se pels camins i les serres que voregen la costa.

Les excursions guiades sobre els quads —petits vehicles a mig camí entre la moto i el tot terreny— permeten gaudir de vistes sobre el litoral i de l’entorn natural mentre es condueix tranquil·lament per camins rurals. És una activitat pensada principalment per a adults, si bé els més petits també poden familiaritzar-se amb els aparells en total seguretat en circuits habilitats a les seves necessitats. Però això no és tot. Us voleu convertir en genets, encara que només sigui només per un dia? Una de les alternatives a les excursions amb quad és fer el recorregut a cavall. La ruta, que transcorre pels boscos frondosos que cobreixen les serres del Montnegre i del Corredor, us posarà en contacte directe amb la natura, amb els arbres i els animals. Les excursions es fan d’acord amb el nivell de cada un dels usuaris i sempre van precedides d’una estona de coneixement, comunicació i maneig del cavall. Però, si per vosaltres, fer de genet no és suficient, podeu anara una mica més enllà i de sentir-vos com veritables reis de la selva. I és que al parc d’aventura Actic Natura, molt a prop de Santa Susanna, està tot dissenyar per anar d’arbre en arbre sense tocar al terra. I és així com ponts de fusta, xarxes, cordes i tirolines fan les delícies de petits, però també de grans.


Més informació i reserves a la web de l’Estació Nàutica Santa Susanna.


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<nov. 2019>>
ddddddd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes