Esports nàutics a la Badia de Roses

Girs, salts i moltes remullades. Així és l’esquí nàutic; cent per cent diversió. No l’heu provat mai? De fet aquesta només és una de les modalitats d’esports nàutics que es poden practicar a la badia de Roses. I és que el nord de la Costa Brava és un paradís per als amants d’aquest tipus d’activitats. Si esteu interessats en aprendre a navegar i gaudir de la vela lleugera, del windsurf, d’una excursió amb caiac, de l’esquí nàutic o el submarinisme, a Roses segur que hi trobareu tot allò necessari per aprendre i practicar tot tipus d’esports aquàtics en immillorables condicions.

I és que la badia de Roses és un lloc arracerat del vent i protegit de les onades d’alta mar. Per això resulta ideal per als qui es volen iniciar en el domini dels esports de vela i el windsurf. L’espai també és perfecte per a la pràctica de l’esquí nàutic, especialment a primera i última hora del dia. En canvi, cap el centre del golf, a pocs quilòmetres de la costa, les condicions canvien: el vent tèrmic de l’estiu assoleix més força i fa les delícies dels esportistes més experimentats que busquen l’emoció de les onades i la velocitat que hi dóna el vent.

I com a alternativa a l’adrenalina de la vela i l’esquí, un pot gaudir de la tranquil·litat d’esports de rem com el caiac, una disciplina més pausada que premet apropar-se a la costa esquerpada i esmunyir-se per l’orografia particular del cap de Creus, just al nord del golf de Roses. L’oferta de rutes guiades a sobre aquest tipus d’embarcacions és ben variada. Les sortides estan pensades per a nens, famílies o joves i contemplen excursions curtes per a debutants i travesses una mica més llargues per als més experts. Una bona ocasió per gaudir de la mar a bon ritme mentre feu una mica d’esport.

Més informació i reserves a la web de l’Estació Nàutica Roses – Cap de Creus.


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<nov. 2019>>
ddddddd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes