VNG celebra diumenge la 32 edició de la Cursa Popular

Ja ha començat el compte enrere per a la disputa, diumenge, de la XXXII Cursa Popular Ciutat de Vilanova i la Geltrú Homenatge a Ricard Arnaez. Com ja és habitual, la proba constarà de tres categories, Cursa Popular, Mini Cursa i Marxa Solidària, que tindran el seu inici i final a la Plaça del Mercat.

La primera que se celebrarà, a les 11 hores, serà la Marxa Solidària, que constarà d’un recorregut de 800 metres. Tot seguit, a les 11.15 hores, serà el torn de la Mini Cursa, que s’estendrà al llarg de 1.500 metres pels carrers més cèntrics de la ciutat. Aquesta categoria està destinada als nens i nenes menors de 10 anys, que podran anar acompanyats dels pares i mares o d’un/a responsable. La darrera i més esperada proba serà la Cursa Popular, que tindrà un recorregut urbà de 7Km.

Les inscripcions, que tenen un preu simbòlic de 2 euros, es mantindran obertes fins a una hora abans de l’inici de la cursa a la Plaça del Mercat. Avui és el darrer per fer-la efectiva a la botiga Stadium XXI i al Complex Esportiu Municipal Parc Del Garraf en horari comercial, i a la caseta instal·lada a la Rambla Principal, de les 18 a les 21 hores. La recaptació aconseguida es destinarà íntegrament al projecte solidari Sport AID.

Per gaudir d’uns dies amb activitats en les platges de Vilanova, pots informar-te en l’Estació Nàutica de Vilanova i La Geltrú.


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<nov. 2019>>
ddddddd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes