Vacances amb la família a Sant Susanna

Imagineu-vos un matí d’estiu a la ludoteca de la platja. Els vostres fills són atesos pels monitors i jugant, jugant es refresquen a l’aigua amb la resta de nens. Mentrestant vosaltres descanseu una estoneta, prenent el sol o llegint la darrera novel·la de moda. Aquests són només alguns dels avantatges que té passar les vacances en una Destinació de Turisme Familiar. Santa Susanna, precisament, va ser la primera població de la costa del Maresme reconeguda amb aquest segell de qualitat que atorga Turisme de la Generalitat de Catalunya. Això significa que disposa d’una oferta d’allotjament i restauració adaptada a les necessitats dels més petits, amb una gran varietat de propostes d’oci i entreteniment que van des de programes d’animació infantil, a zones habilitades per l’esbarjo, serveis de guarderia a les platges o recorreguts per espais naturals.

Durant els mesos d’estiu, a la platja de les Dunes de Santa Susanna s’hi instal·la el Club Infantil, un centre pensat per a nens d’entre 4 i 12 anys. Els petits hi troben tot tipus d’activitats adaptades a la seva edat: castells inflables, festes de l’escuma, rampes lliscants o jocs d’aigua, entre d’altres. Molt a prop, la Base Nàutica ofereix cursos infantils d’esports aquàtics. Una bona ocasió per iniciar-se en disciplines com la vela lleugera, l’esquí aquàtic o el caiac. I quan arriba la tarda, després de la remullada matinal a la platja, la brisa fresca convida a fer una passejada pels espais naturals les serres del Montnegre i el Corredor. S’hi pot arribar amb el carrilet turístic que parteix de la zona hotelera de Santa Susanna. Com a alternativa, els més agosarats poden llogar una bicicleta o, fins i tot, pujar a cavall. Són propostes per gaudir de l’estiu amb la família i amb la màxima seguretat, ja que cada una de les activitats està supervisada per monitors especialitzats.

Més informació i reserves a la web de l’Estació Nàutica Santa Susanna.


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<nov. 2019>>
ddddddd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes