Sortim a navegar?

Vist des del mar, el litoral retallat i feréstec de l’Estartit —amb cales solitàries, penya-segats i platges d’aigües transparents— adquireix noves perspectives. Uns paisatges captivadors que podeu descobrir navegant amb caiac, pujant en algun dels vaixells turístics o practicant esquí aquàtic. I per fer-ho possible, L’Estació Nàutica l’Estartit – Illes Medes ofereix tot tipus de serveis i disposa d’instal·lacions perfectament equipades per gaudir de la mar. Sortim a navegar?

Els darrers anys, aquest tram del litoral empordanès —on el massís del Montgrí es fon amb el mar— ha adquirit prestigi entre els amants de les excursions amb caiac, per les característiques geològiques de la seva costa, un litoral ple de penya-segats, platgetes recòndites i coves misterioses per explorar des del mar. Es tracta de recorreguts a cop de rem per territoris d’antics pirates, en comunicació directa amb l’aigua, pensats tant per a l’expert com el principiant. I és que per participar-hi —ja sigui amb els amics o amb la família—només cal una mica d’esperit aventurer.

Una de les alternatives d’oci al caiac és l’esquí aquàtic, una disciplina ideal per als més joves i agosarats. Iniciar-se en aquest esport nàutic assegura diversió: aigua, esquitxos i riure. No ho heu provat mai? Només cal una mica d’habilitat per seguir les explicacions dels monitors i començar lliscar a gran velocitat sobre les aigües tranquil·les del mediterrani. Ara bé, per als que cerqueu activitats més relaxades us proposem de salpar amb algun dels vaixells turístics que permeten descobrir la bellesa del litoral des de ben a prop, i a la vegada contemplar el món submarí a través dels fons de vidre instal·lats a la bodega de les embarcacions. Gaudireu de tota la riquesa natural que s’amaga sota les aigües de les Illes Medes, sense mullar-vos. Us ho perdreu?

Més informació i reserves a la web de l’Estació Nàutica L’Estartit-Illes Medes.


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<nov. 2019>>
ddddddd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes