Jornades La poma

A l’Octubre, mes de pomes per excel-lència, a l’Estartit i Torroella de Montgrí, celebra les cinquenes Jornades Gastronòmiques La Poma a la Cuina, organitzades per l’Estació Nàutica L’Estartit – Illes Medes amb la col-laboració de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i el Consell Municipal de L’Estartit.

Per a l’ocasió, els restaurants preparen acurats menus o selecció de plats on la poma hi apareix com a element destacat.

Aquests plats, cuinats de forma tradicional o més innovadora, poden ser: Amanida tèbia de vieires i poma golden; Mojito de cítrics amb perfum de jardí i cristalls de poma gala; Carpaccio de red delicious, foie d’oca, enciams i oli de vainilla; Suprema de llobarro salvatge amb tallarines de sípia, granny smith confitada i melmelada de tomata; Filet de porc ibèric amb poma golden confitada al gingebre i salsa de trufa; Flor de poma de Torroella especiada, reposada sobre llit de genovesa amb crema anglesa i escates de xocolata de Guinea; Crêpe farcit de poma reineta i crema de sicre; o Poma golden caramelitzada a l’estil tatin amb iogurt grec, maduixes i toffee.

Totes aquestes delicadeses i moltes més les podreu gaudir durant tot el mes d’Octubre als restaurants La Gaviota, Medes II, Mont-Pla i Tr3nta Nou a l’Estartit; i Molí del Mig, Palau Lo Mirador, Picasso i Portal de Mar a Torroella de Montgrí.

Més informació i reserves a la web de l’Estació Nàutica L’Estartit-Illes Medes.


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<nov. 2019>>
ddddddd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes