En veler al Cap de Creus

Viatjar amb veler és una de les formes més autèntiques per gaudir de la navegació. Una experiència que combina el silenci d’alta mar amb el xiuxiueix de les ones i el brogit suau de les veles que baten el vent. I a tota aquesta tranquil·litat, cal sumar-hi la possiblitat de gaudir, per exemple, dels paisatges salvatges de la Costa Brava, que van des de la Badia de Roses fins al Cap de Creus. La navegació amb veler, per tant, és una bona oportunitat per descobrir formacions geològiques espectaculars, escarpats penya-segats i petites cales solitàries només accessibles des de la mar.

Com a punt de partida de navegants, el port nàutic de Roses és l’última insfrastructura d’aquest tipus construïda a la Costa Brava. Protegit del vent i de dimensions reduïdes està equipat amb tot tipus de serveis i hi trobareu professionals del sector turísitic i nàutic amb el ferm desig de fer-vos compartir la passió pel mar i la vela. I és que malgrat que vivim en un país mediterrani, de llum i de sol, de pescadors i platjes que són l’enveja dels nostres veïns, la navegació amb veler segueix sent una experiència desconeguda per a molts. El cas és que es tracta d’embarcacions segures, amb un timó precís, potents i estables, excel·lents per a participar en regates, però també accessibles a tots tipus de públic per a gaudir de sortides en família o entre amics. Tot i que les seves dimensions són molt variables, un veler mitjà pot acollir tripulacions d’entre sis i vuit persones, amb o sense patró. A més, disposa d’una cabina totalment equipada, que és com una casa en miniatura amb la seva cuina, les habitacions i el menjador amb el seu sofà i la taula. Navegant en veler descubrireu la millor manera de viatjar, sense presses, en contacte directe amb la natura. No espereu més per comporvar-ho!

Més informació i reserves a la web de l’Estació Nàutica Roses – Cap de Creus.


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<nov. 2019>>
ddddddd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes