Arranca el RallyRACC – Costa Daurada 2010 en Salou

Salou. Costa Daurada. Ja ha començat l’activitat esportiva del 46 RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Ral·li d’Espanya, amb la celebració del Shakedown, el tram de proves que en aquesta edició s’ha dut a terme en una zona molt pròxima al nucli urbà de Salou i en un traçat curt mixt, de terra i asfalt de 2,94 km, similar a la qual cosa serà la primera jornada de carrera que es disputa demà.

Els favorits de la competició han estat els més ràpids en aquest tram, amb Sébastien Loeb (Citroën), autor del millor temps, i el cantàbric Dani Sordo, en cinquena posició. Precisament, en el canvi de superfície s’ha produït el primer incident de la jornada quan va bolcar el Citroën C4 WRC de Kimi Räikkönen, que s’ha apropat massa en una corba interior. En conseqüència dels desperfectes en l’arc de seguretat del vehicle, el pilot finès del Citroën Junior Team no podrà competir en el ral·li Sébastien Loeb, amb un temps de 2’08 “6 realitzat en l’última de les quatre passades, ha estat el més ràpid seguit per Petter Solberg (Citroën / 2’09 “7) i els pilots de Ford, Jari-Matti Latvala (2’09 “8) i Mikko Hirvonen (2’09″ 9), que han fet el tram sis vegades. Dani Sordo (Citroën) ha acabat cinquè, amb 2’10 “1.

Nombrosos aficionats s’han desplaçat a Salou per gaudir d’aquest innovador Shakedown del RallyRACC, que comença demà 22 d’octubre. En aquest assaig han participat el pilot de MotoGP Aleix Espargaró, que han tingut l’oportunitat de fer una passada com a copilot en el Ford Focus RS WRC de Khalid Al Qassimi. Tots els pilots prioritaris han fet les quatre passades obligatòries, encara que alguns les han fet més vegades. El més actiu ha estat l’hongarès Frigyes Turán (Ford Focus), amb nou.

A la tarda s’ha celebrat la conferència de premsa de la FIA prèvia a l’inici de la prova, on han participat entre d’altres, Dani Sordo (Citroën) i Kimi Räikkönen (Citroën).

Per disfrutar de activitats en la Costa Daurada visiteu la web


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<nov. 2019>>
ddddddd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes