Activitats a la mar de Santa Susanna

Vols contemplar les platges del Maresme des del cel? Només es requereixen tres elements: una embarcació ràpida, un gran paracaigudes i ganes volar. El parasailing —una de tantes activitats que ofereix la Base Nàutica de Santa Susana, a la comarca del Maresme— consisteix en elevar-se a les altures sobre el litoral gràcies al moviment d’una llanxa, a la qual s’hi subjecta una gran vela. A priori, sembla que pujar a un paracaigudes d’aquest tipus requereixi força, però en realitat és ben fàcil mantenir l’equilibri i gaudir amb absoluta tranquil·litat de tot allò que es fa petit als vostres peus.

Activitats com el parasailing —però també, la vela lleugera o el caiac— han consolidat Santa Susanna com una de les zones turístiques més importants del Maresme en disposar d’una àmplia façana a primera línia de mar on s’hi poden practicar tot tipus d’esports nàutics. De fet, aquesta població ha rebut el reconeixement de Destinació Turística Esportiva (DTE), una segell impulsat per Turisme de Catalunya que distingeix les nuclis que destaquen per l’alta qualitat de l’oferta adreçada a esportistes professionals, amateurs i turistes interessats en la pràctica d’alguna de les disciplines esportives.

L’escenari on es desenvolupen la major part d’activitats nàutiques és la gran platja de les Dunes, amb més de dos quilòmetres de longitud. Allí, els monitors de la Base Nàutica us orientaran per escollir entre l’àmpli ventall de serveis —adreçats a nens, joves i adults— que s’hi proposen: cursos d’esquí nàutic, sortides amb kitesurf o winsurf, lloguer de motos aquàtiques, excursions amb caiac o classes per aprendre a navegar amb vela lleugera. A més, també s’hi poden llogar velers amb patró per recórrer el litoral de la comarca i descobrir-ne tota la diversitat. Una experiència única per formar part de la tripulació i participar en les tasques que es requereixen a bord. Us hi resistireu?

Més informació i reserves a la web de l’Estació Nàutica Santa Susanna.


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<nov. 2019>>
ddddddd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes