Les platges del Far i de Ribes Roges distingides amb la Bandera Ecoplaya 2010

L’Associació Tècnica per a la Gestió de Residus, Neteja urbana i Medi Ambient (ATEGRUS) ha concedit la bandera Ecoplayas 2010 a la platja del Far de Sant Cristòfol i ha renovat la mateixa distinció a la platja de Ribes Roges.

Els premis, atorgats a Gijón en el XII Congrés i Exposició Internacional de Platges, són el reconeixement anual a les millors platges del litoral espanyol per les seves accions. Principalment, les que es distingeixin per la seva qualitat des d’un punt de vista ambiental, turístic i de sostenibilitat, i amb l’objectiu de difondre els seus esforços i innovacions.

Els criteris del jurat a l’hora de concedir la bandera Ecoplayas a la platja del Far de Sant Cristòfol han estat pel seus sistemes avançats i d’intervenció immediata dels llocs de socors i la millora de la vigilància.

D’altra banda, el jurat ha decidit renovar la bandera Ecoplayas a la platja de Ribes Roges pel seu compromís continuat per la millora de la qualitat de tots els seus serveis. La primera vegada que aquesta platja va rebre la bandera va ser gràcies a la realització de Tallers a la platja, adreçats a l’alumnat de les escoles de primària de la ciutat.

Estar en possessió de certificacions i guardons, la funcionalitat i qualitat dels equipaments i serveis, una accessibilitat eficaç i sostenible, són els principals criteris que utilitza el jurat a l’hora de concedir aquest guardó. La neteja de les platges, la qualitat de l’aigua i la sorra, els serveis de salvament i l’aplicació de sistemes sostenibles de neteja i manteniment són altres dels aspectes que també es tenen en compte pel jurat.

Font: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Per gaudir d’uns dies amb activitats en aquestes platges, pots informar-te en l’Estació Nàutica de Vilanova i La Geltrú.


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<gen. 2020>>
ddddddd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes