Adrenalina a la Badia dels Alfacs

Què se sent quan saltes propulsat per la vela i aterres amb la planxa entre esquitxos, lliscant sobre l’aigua? L’experiment s’anomena kitesurf —o surf d’estel— i s’ha consolidat com un dels esports nàutics més emocionants; una disciplina que combina a parts iguals vent i adrenalina per aconseguir grans velocitats i salts que tallen l’alè.

Sant Carles de la Ràpita és, precisament, un bon lloc per comprovar-ho. I és que la platja del Trabucador i la Badia dels Alfacs, al Delta de l’Ebre, s’han posicionat com el millor racó de la costa catalana per a la pràctica d’aquest esport, per la poca profunditat de les seves aigües i la velocitat suau i constant amb que hi bufa del vent de garbí. Per iniciar-se al Kitesurfing no és necessària una forma física especial. Ara bé, per poder-ne gaudir al complet és imprescindible conèixer els seus principis bàsics i per això diverses empreses de Sant Carles de la Ràpita ofereixen cursos d‘iniciació que permeten familiaritzar-se amb la planxa de surf i l’estel de tracció que l’arrossega. Amb l’ajuda dels monitors especialitzats només caldrà una mica de pràctica per aguantar l’equilibri, posicionar les veles, marcar el rumb i començar a provar salts i acrobàcies espectaculars.

Però això no és tot, perquè el braç de terra que tanca la badia dels Alfacs resguarda la costa de les onades de mar obert i això permet la pràctica d’altres tipus d’esports nàutics com el caiac, la vela lleugera o l’esquí, sempre de manera còmoda i segura. I si enlloc de l’esforç físic cerqueu el descans absolut, la solució passa per llogar una barca esportiva de motor, de fins a 15 cavalls. Es tracta d’embarcacions completament equipades, segures, estables, fàcils de guiar, que no requereixen patró titulat, ni llicència de conducció i que us permetran gaudir al vostre aire de la pesca, organitzar safaris fotogràfics per les zones humides del Parc Natural del Delta de l’Ebre o visitar les platges més verges de la Badia dels Alfacs.

Més informació i reserves a la web de l’Estació Nàutica Sant Carles de la Ràpita – Delta de l’Ebre.


Deixa un comentari

Additional comments powered by BackType

comments-bottom

Visita

Disfruta el mar Visita Catalunya Agència Catalana de Turisme

Agenda

<<nov. 2019>>
ddddddd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes